Μια ακόμη ιδιαίτερη, αληθινή και μαγική βραδιά πρόσφερε χθες το βράδυ το «Βινύλιο» στους τηλεθεατές, χαρίζοντας στην εκπομπή την πρωτιά στη late night ζώνη σημειώνοντας μέσο όρο 18,1% στο νεανικό κοινό και 17,4% στο σύνολο.

Ο Αντώνης Κανάκης κανόνισε το ραντεβού και μετά από τόσα χρόνια η “Ελενίτσα” και ο “Αντωνάκης” βρέθηκαν ξανά στο ίδιο τραπέζι, ενώ ο Κώστας σε ζωντανή σύνδεση ήταν σαν να είναι και αυτός εκεί.
Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου και Κώστας Βουτσάς, ξαναβρέθηκαν, θυμήθηκαν, νοστάλγησαν, γέλασαν, διηγήθηκαν ιστορίες, έγιναν όλοι μαζί μια παρέα όπως τότε και μας ταξίδεψαν σε εκείνη τη ρομαντική και αγνή εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, γεμάτη εικόνες, αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, μεγάλους πρωταγωνιστές, ιστορίες του σινεμά, αλλά και προσωπικές, παρασκήνια και άγνωστα περιστατικά.

Ιδιαιτέρως συγκινητική η στιγμή που η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου παρακολουθούσαν μαζί με όλους εμάς, το βίντεο με τους εκλιπόντες συμπρωταγωνιστές τους, αλλά και η αναφορά του Γιώργου Κωνσταντίνου στον Φίνο με τον ίδιο να αφηγείται στο τέλος της εκπομπής μια συγκινητική ιστορία.

Δείτε το απόσπασμα: