Η Παραλία – Τι θα δούμε από 29/4 έως και 1/5 στα νέα επεισόδια!

team
team

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1: «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, στις 22:45.

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου:

Η Κερασία, μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου, καταφεύγει στον Αρβανιτάκη, ο οποίος παραμένει δύσπιστος σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει για τη δολοφονία της Ρηνιώς, θεωρώντας πως η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά. Παράλληλα, μια ομάδα νεαρών επιτίθεται τραυματίζοντας άσχημα τον Τόμι, απαιτώντας να μην πλησιάζει τα παιδιά του χωριού στα οποία διδάσκει αγγλικά. Ο Νικήτας, σε μια έκλαμψη διαύγειας, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Δημητρό, από τον οποίο μαθαίνει για τη μεγάλη σύγκρουση της Νικολίνας και της Αντιγόνης λίγο πριν από τον θάνατο της τελευταίας. Η Ελένη δεν διστάζει να εκβιάσει ακόμα και τον νομάρχη διεκδικώντας τη θέση του κοινοτάρχη.

- Advertisement -

Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου:

Έπειτα από την επίσκεψη του Νικήτα στο Ηράκλειο και την αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με τον Δημητρό, ο πρώτος σπεύδει στα Μάταλα ζητώντας εξηγήσεις από τη Νικολίνα, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Αντιγόνης. Η Άννα, όμως, ανησυχεί βλέποντας την ένταση που είχε ο Νικήτας επιστρέφοντας από το Ηράκλειο και καταφεύγει στον Χάρη, τον οποίο ενημερώνει για την συμπεριφορά του άντρα της. Την ίδια ώρα, ο έρωτας της Μαρίας με τη Ναταλί αποκαλύπτεται στον κ. Κώστα, ο οποίος αιφνιδιάζεται και δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της κόρης του και συγκρούεται εν τέλει μαζί της. Ο παπα-Νικόλας, έχοντας αποφασίσει να παραδοθεί στην Αστυνομία, συναντάει τους κοντινούς του ανθρώπους, με πρώτο την Κερασία και ατύπως τους αποχαιρετάει.

 Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024:

Το κοινόβιο των χίπηδων αντιδράει στην προοπτική ανέγερσης του μεγάλου ξενοδοχείου που φιλοδοξεί να χτίσει στην περιοχή η Ελένη, καθώς οι χίπηδες θεωρούν πως η κίνηση αυτή θα σηματοδοτήσει το τέλος της δικής τους παρουσίας στα Μάταλα. Παράλληλα, στο Ηράκλειο η Μαίρη, εμβαθύνοντας στη θεραπεία του Δημητρού, τον ωθεί να μιλήσει για τη σχέση του με τη Βιολέτα, ενώ κρίνει σκόπιμο να αποκαλύψει στον Δημητρό την αλήθεια για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο. Αργότερα, η Μαίρη θα μεταφέρει τη συνομιλία τους στη Νικολίνα, η οποία με τη σειρά της θα βγει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά της ψυχολόγου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *