Η παραλία – Η συνάντηση του Πιτ με τον Καραχάλιο αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της Ρηνιώς

team
team

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 22:45.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου:

Η Μαρία αιφνιδιάζεται όταν ο Καραχάλιος φτάνει στο νησί για να τη διεκδικήσει. Την ίδια στιγμή, η απρόσμενη επίσκεψη του Πιτ στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, ενεργοποιεί μια αλληλουχία αποκαλύψεων. Η υγεία του Νικήτα επιδεινώνεται, ενώ αντίθετα η σχέση του Δημητρού με τη Μαίρη φαίνεται να εξελίσσεται, καθώς ο Δημητρός την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Η συνάντηση στα Μάταλα του Πιτ με τον Καραχάλιο, δίνει νέα τροπή στο έγκλημα με θύμα τη Ρηνιώ.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου:

- Advertisement -

Ο Καραχάλιος ανακοινώνει σε όλους ότι έχει παραιτηθεί από την Αστυνομία και ο Δημητρός, συνομιλώντας με τη Μαίρη, αρχίζει να αναφέρεται στην ιστορία του με τη Βιολέτα, εξαιτίας της τρομακτικής τους ομοιότητας, σύμφωνα με τον ίδιο. Η Μαίρη προσεγγίζει τον Διονύση με σκοπό να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον Δημητρό. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης φαίνεται πως άτυπα αρχίζει να νιώθει πατρική ευθύνη για τον πιτσιρικά, όπως επιβεβαιώνει στη διάρκεια μιας κρίσης του και ο Νικήτας. Ο Γράντος ανακαλύπτει πού φυλάσσονται τα αρχεία που εκλάπησαν από τον Διονύση και την Αλίκη. Ο Λοΐζος εξομολογείται τα συναισθήματά του στον Τόμι.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου:

Η Μαρία βρίσκεται ενώπιον ενός ερωτικού τριγώνου, ανάμεσα σε εκείνη, τη Ναταλί και τον Καραχάλιο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Λοΐζου με τον Τόμι κλιμακώνεται, οδηγώντας σε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Λοΐζο και την Ελένη. Η Άννα, η Νικολίνα και ο Χάρης βρίσκονται αντιμέτωποι με το αίτημα του Νικήτα για ευθανασία. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα κλεμμένα αρχαία, ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς και ο ένας πρέπει να σώσει τον άλλο.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου:

Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων. Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη, ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό, επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή εμπλοκή του Δημητρού σε αυτόν. Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοΐζου με τον Μάρτιν, απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *