Η Μπάγια Αντωνοπούλου έλυσε τη σιωπή της μετά από τρεις μέρες απουσίας τόσο από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” όσο και από τα social media.

Η δημοσιογράφος που είχε χθες τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 29 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τη γενέθλια τούρτα της και ένα μήνυμα . Συγκεκριμένα, έγραψε “Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είστε καλά και να χαμογελάτε πάντα”.

Λίγο πιο πριν, και πιο συγκεριμένα το πρωί στην εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης, είχε δώσει τη δική του απάντηση επιβεβαίωνοντας εμμέσως πλην σαφώς την είδηση που πρώτο το tinamess.gr δημοσίευεσε (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολη η αλήθεια για τη σημερινή απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα”) για τον καβγά ανάμεσα στους δυο συνεργάτες που οδήγησε την Μπάγια Αντωνοπούλου… στην άδεια.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 1 (3)

Το κανάλι από την πλευρά του προσπαθεί να μην δώσει έκταση στο γεγονός ωστόσο οι φήμες μιλάνε ακόμα για παραίτηση της παρουσιάστριας μετά το ατυχές συμβάν, κάτι που το κανάλι δεν έκανε αποδεκτό. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν όντως η Μπάγια θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην εκπομπή.