Η Μαριάννα Πυργιώτη μιλάει για όλα στην Τινα Μεσσαροπουλου

team
team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Πυργιώτη στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε, μέσα σε όλα, πως έχει βάλει τελεία στη δημοσιογραφία με μοναδική εξαίρεση για να την αναιρέσει το βαρύ ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Πυργιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ».

«Χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία “μπαμπά” είχαν τον πατέρα μου» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια. «Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου».

- Advertisement -

«Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρ ασφαλής.

Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι, «μη πας στο μπαλκόνι γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τρομοκράτες».

Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα» πρόδωσε με χαμόγελο η Μαριάννα Πυργιώτη.

«Είμαι 60 ετών, ίσως στα 65 μου να με συγκινήσει η πολιτική» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Πυργιώτη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

https://streamable.com/l90vij

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *