Η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ! Ποια ζώνη αναλαμβάνει τελικά;

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
μπακοδημου

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να είναι από τα πρώτα ονόματα που ενημερωθήκαμε ότι έκλεισε ο ΣΚΑΪ στο δυναμικό του για την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού άργησε πολύ να έρθει και μάλιστα μετά από άλλες ανακοινώσεις που συμφωνήθηκαν πολύ αργότερα. Πολύς λόγος έγινε για το αν τελικά η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι στον ΣΚΑΪ, ή αν μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά κάτι άλλαξε. Να θυμίσουμε η Μαρία Μπακοδήμου είχε υπογράψει με τον ΣΚΑΪ για την ζώνη 12.00 – 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στην ζώνη μου μέχρι και πριν λίγες ημέρες ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου με την εκπομπή Love it. Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου όλη αυτήν την περίοδο δέχτηκε πυρά ερωτήσεων για το πως αισθάνεται που από του χρόνου στην ώρα προβολής της εκπομπής της θα βρίσκεται η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο το σενάριο αυτό άλλαξε άρδην ύστερα από το “ναι” της Φαίης Σκορδά, η οποία αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ζώνη, όπως ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι, φέρνοντας τα πάνω κάτω με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου καθώς δεν υπήρχε χώρος για εκείνη τις καθημερινές παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, γεγονός που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

Σήμερα ωστόσο, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση βάζοντας τέλος σε όλα τα σενάρια. Η Μαρία Μπακοδήμου αναλαμβάνει κι επίσημα τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ, χωρίς βέβαια να διευκρινίζεται η ώρα προβολής της εκπομπής της αλλά ούτε και η παρέα που θα την πλαισιώνει. Όπως όλα δείχνουν η ώρα προβολής της εκπομπής θα είναι μεσημέρι, στην θέση που ήταν δηλαδή το “Όλα γκουντ” με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:
“O ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.

- Advertisement -

Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει.

Από τον Σεπτέμβριο,  η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα!

Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *