Η Μαρία Κορινθίου είπε το “ναι”. Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς την έχουν πολιορκήσει πολλές εκπομπές αλλά ουδέποτε η Μαρία Κορινθίου έχει ενδώσει. Αυτή τη φορά, όμως, η γνωστή ηθοποιός είπε το “ναι”. Η πρωταγωνίστρια της παράστασης “Η Νεράιδα και το παλικάρι” θα βρεθεί στο πλατό του “Project Runway” σε έναν ρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει, αυτή του κριτή. 

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Project Runway στις 22.00 η
Μαρία Κορινθίου θα φέρει αέρα ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή την εβδομάδα, οι 9 σχεδιαστές συναντούν τον μέντορα τους… στην
μεγάλη οθόνη!

Ποπ κορν, αναψυκτικά… και η προβολή ξεκινάει… ή μάλλον η νέα αποστολή
στο Project Runway!

Οι διαγωνιζόμενοι δουλεύουν πάλι ζευγάρια… αλλά όχι μεταξύ τους!
Θα «συνεργαστούν» με μια μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αφού στον καθένα τους θα ανατεθεί μια πολύ γνωστή ελληνική ταινία.

- Advertisement -

Εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας, από μια σκηνή, ένα τραγούδι, μια ατάκα, θα πρέπει να φτιάξουν ένα κοστούμι για το ριμέικ της ταινίας που θα γίνει… σε 30 χρόνια. Εάν αυτή η αποστολή είχε έναν τίτλο θα ήταν παλιός ελληνικός κινηματογράφος στο μέλλον!

Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα
Βλαχοπούλου, Μαίρη Αρώνη είναι μερικές από τις πρωταγωνίστριες
για τις οποίες θα ράψουν οι σχεδιαστές. 

Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο μέντορας ανακοινώνει πως η δημιουργία τους πρέπει να είναι έτοιμη την ίδια ημέρα μέχρι… την δύση του ηλίου. Λίγες ώρες αργότερα στο ατελιέ, μαζί με τον μέντορα, επιθεωρεί για πρώτη φορά ο ΗΔημήτρης Πέτρου.

Ποιοι σχεδιαστές θα είναι εκτός θέματος;

Στο πλατό, οι κριτές μαζί με την καλεσμένη Μαρία Κορινθίου, θα αποφασίσουν ποιος σχεδιαστής έφτιαξε το κοστούμι που θα αφήσει
εποχή και ποιος δυστυχώς δεν είχε όραμα και φαντασία!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *