Η Μάγισσα: Οι πρώτες σκέψεις για τις ημέρες προβολής στον ΑΝΤ1

team
team

Η Μάγισσα, η πολυεαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται από Σεπτέμβρη υποσχόμενη να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο με την πλοκή της, όσο και με τις διθυραμβικές ερμηνείες των ηθοποιών της. Η υπόθεση, αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη, μας πάει αρκετά πίσω, στο 1818, μια εποχή σκληρότητας και φόβου για τους Έλληνες.

Από την αρχή γνωρίζαμε πως το καστ θα πλαισιώνουν κορυφαία ονόματα της υποκριτικής, κάποια από τα οποία μα είχαν λείψει ομολογουμένως πολύ από την τηλεόραση. Η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό… Τότε, η ιστορία μας ξεκινά, με επίκεντρο την… Μάγισσα!

Η Μάγισσα, θα μας κρατήσει συντροφιά για μια σεζόν, στην οποία θα προβληθούν συνολικά 60 επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η πρεμιέρα αναμένεται τέλος Σεπτέμβρη, με πιθανότερη ημερομηνία τις 25, και θα μεταδίδεται δύο, το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *