Ι love Σου – Κου: Εκτακτη σύσκεψη και αλλαγές στην εκπομπή της Μαγγίρα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ

Εκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες και στελέχη του σταθμού προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην εκπομπή της σε μια προσπάθεια να τονωθούν τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που το τελευταίο διάστημα εμφανίζουν πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρουσία της Γιώτας Σπανού ως Διευθύντριας Ψυχαγωγίας και της συνεργλατιδάς της Νίκης Καρνασιώτη, η παρουσιάστρια του “I love Σου Κου” θέλησε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να πάρει δραστικές αποφάσεις αναφορικά με την εκπομπή της μιας και ο ΑΝΤ1 της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα χαμηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε τις εξωτερικές συνεντεύξεις να της αναλάβει ο Τάσος Μπιμπισίδης ο οποίος είναι και δημοσιογράφος αντί του Δημήτρη Μακαλιά που της έκανε μέχρι πρόσφατα. Παράλληλα, η Αθηνά Αφαλίδου η οποία έμπαινε και έβγαινε από το πάνελ της εκπομπής ανάλογα με την θεματολογία, πλέον θα έχει μόνιμη θέση δίπλα στους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής. Οι αλλαγές αυτές πρόκειται να ισχύσουν άμεσα, από το ερχόμενο ΣΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος επιδιώκονται βελτιωτικές κινήσεις στην εκπομπή ωστόσο αυτή τη φορά είναι πιο σημαντικές από ποτέ δεδομένου ότι πρόκειται να ληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα οι αποφάσεις για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεδομένου μάλιστα ότι η Φαίη Μαυραγάνη έχει ζήτηση από άλλα ανταγωνιστικά κανάλια και συγκεκριμένα από τον ΣΚΑΪ σε περίπτωση που ο ΑΝΤ1 την χάσει και δεν την αντικαταστήσει με άλλη παρουσιάστρια ή παρουσιαστή και εγκαταλείψει την πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει ενεργή η ψυχαγωγική ζώνη, οι οποίες λόγω κοινής βάρδιας πάνε πακέτο. Παρόλα αυτά το συμβόλαιο της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1 είναι για δυο χρόνια ενώ προέβλεπε και ένα ακόμη πρότζεκτ, το YFSF το οποίο ωστόσο δεν βγήκε φέτος αλλά είναι και εξίσου δύσκολο να βγει του χρόνου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *