Η Λάουρα στην πόλη: Νέα καθημερινή σειρά στην ΕΡΤ2

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Η ΛΑΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το ταξίδι στην εξοχή της Αγγλίας του 19ου αιώνα μέσα από τη ζωή μιας γυναίκας, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στη νέα δραματική σειρά εποχής «Η Λάουρα στην πόλη» (Lark Rise to Candleford), παραγωγής Αγγλίας 2008, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, στις 17:00, σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση.

Η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 17:00.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Η σειρά παρακολουθεί τις σχέσεις δύο εντελώς διαφορετικών κοινοτήτων, του Lark Rise, ενός μικρού χωριού βγαλμένου από το παρελθόν και του Candleford, μιας μικρής εμπορικής πόλης που κάνει βήματα προς το μέλλον.

- Advertisement -

Μέσα από τα μάτια της νεαρής Λάουρα, που έρχεται στην πόλη για να δουλέψει στο ταχυδρομείο, οι ζωές των κατοίκων αποτυπώνονται παράλληλα με αναταραχές, δυσκολίες και δυνατές ιστορίες που εκτυλίσσονται όσο η αναπόφευκτη αλλαγή πλησιάζει.

Τι θα δείτε απόψε στο πρώτο επεισόδιο:

Η Λάουρα Τίμινς λέει αντίο στους φίλους και στην οικογένειά της στο Lark Rise, για να αρχίσει την πρώτη της δουλειά στο ταχυδρομείο, στη διπλανή πόλη του Candleford. Η υπεύθυνη του ταχυδρομείου, Ντόρκας Λέιν, την καλωσορίζει εγκάρδια, αλλά δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει όταν προκύπτει μια διαφωνία στο Lark Rise για την πληρωμή στην παράδοση τηλεγραφημάτων.

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο. Όταν ο άντρας της δραπετεύει από τη φυλακή, η ταχυδρομική υπάλληλος, κα Μέισι, πιστεύει ότι η ζημιά που έχει υποστεί η φήμη της θα την αναγκάσει στο να φύγει από το Candleford. H Κάρολαϊν οδηγείται στο δικαστήριο όταν αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη της στην μπυραρία. Η Λάουρα γίνεται φίλη με τον Φίλιπ, έναν φύλακα από το αρχοντικό.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!