Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας “Για Πάντα” που πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Την Δευτέρα το απόγευμα έκανε avant premiere η ταινία “Για πάντα” που πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, παρουσία πολλών επωνύμων στη μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα του Village στο Μαρούσι, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους από την 1η Ιανουαρίου του 2020. Η ταινία σχετίζεται με τις ανθρώπινες σχέσεις στην σύγχρονη κοινωνία, με άρωμα βινυλίου, και είναι γυρισμένη στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και σενάριο του ίδιου του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις.

Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα.

- Advertisement -
ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΟΥΔΗ, ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η ταινία αυτή από την αρχή της αγκαλιάστηκε με αγάπη. Από τους ανθρώπους της Village που είχαν την ιδέα, μέχρι την εταιρία παραγωγής, τους ηθοποιούς μας, όλο το crew και φυσικά εμένα.

Μας εντυπωσίασε η απλότητα και η αμεσότητα του σεναρίου, αλλά παράλληλα τα τόσα έντονα συναισθήματα που δημιουργεί. Μία αληθινή, πέρα για πέρα ρεαλιστική, ερωτική ιστορία στην Αθήνα του σήμερα. Ντυμένη με χρώματα, μυρωδιές και διαχρονικές μελωδίες μιας πόλης τόσο μεγάλης, όπου δύο εντελώς διαφορετικοί και ξεχωριστοί άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά.. που ίσως αυτό να είναι και η μοιραία εξέλιξή τους.

Για όλους μας ήταν μία πρόκληση. Για εμένα ως νέο σκηνοθέτη, το να σκηνοθετήσω ένα ρομαντικό δράμα, ένα είδος που δεν το έχω επιχειρήσει ξανά στον κινηματογράφο, αλλά και για τους ηθοποιούς, ιδιαίτερα τον Γιάννη που ως επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός έπρεπε να υποδυθεί έναν τόσο κόντρα ρόλο, πράγμα που το έκανε με μεγάλη επιτυχία και νιώθω υπερήφανος γι’ αυτόν.

Το “…για πάντα” επιδιώκουμε και ελπίζουμε να αγγίξει όλους τους θεατές όσο άγγιξε εμάς, να ταυτιστεί ο καθένας στο βαθμό που τον αφορά, να γεννήσει συναισθήματα και αναμνήσεις, και να μείνει χαραγμένο στην καρδιά του καθενός σαν μία μοναδική, έντονα συναισθηματική και ξεχωριστή ταινία …για πάντα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *