Η Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ. Το παρασκήνιο της πρότασης και το πρόσωπο κλειδί

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Πέρα από το δικό της κανάλι στο Youtube φαίνεται πως η Κάτια Ζυγούλη θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την τηλεόραση. Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή “Ιστορίες μόδας” που προβάλλεται από την ΕΡΤ.

Ηδη από σήμερα η σύμβαση που εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ βρίσκεται ανηρτημένη στη διαύγεια. Το κόστος για 20 επεισόδιο 45 λεπτών ανέρχεται σε 8.982 συν ΦΠΑ το επεισόδιο. Παρά τα όσα γράφονται, η Κάτια Ζυγούλη δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την Σάντυ Τσαντάκη που παρουσίαζε και είχε την αρχισυνταξία της εκπομπής μέχρι σήμερα. Αντιθέτως, οι δυο γυναίκες θα συνυπάρξουν στην εκπομπή και μάλιστα αναζητείται ο ρόλος της καθεμίας. Μια πρώτη σκέψη είναι η Κάτια Ζυγούλη να είναι η αφηγήτρια των ιστοριών αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο στη σύσκεψη που έχει οριστεί στην εταιρεία παραγωγής Foss.

Πώς ωστόσο προέκυψε η πρόταση στην Κάτια Ζυγούλη; Μα φυσικά μέσω του Σάκη Ρουβά, ο οποίος συνεργάζεται με την Foss στην εκπομπή Idols που γυρίζεται για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα πρόκειται μάλιστα να ξεκινήσουν άμεσα.

Δείτε παρακάτω τη σύμβαση που αναρτήθηκε στη διαύγεια:

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *