Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα: «Παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση»

team
team

Το λόγο να πει κάτι, το οποίο ήθελε εδώ και μέρες να αναφέρει στον αέρα, πήρε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της τη Δευτέρα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα για πολύ συγκεκριμένο λόγο…

«Να πω κάτι τώρα που θέλω να το πω και κρατιέμαι μέρες. Θα το πω και ας πουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε διάφορες πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια πρότζεκτ που φαίνονται για το επίπεδό τους κίτρινα και οι ίδιοι, στο ίδιο τους το κανάλι αλλά και τα πρόσωπα που πολλές φορές συμβουλεύουν παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή ο τηλεθεατής είναι πάρα πολύ έξυπνος και ο κόσμος που παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα κίτρινα τα μπλε και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου, επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε και με άλλους τρόπους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *