Η Κατερίνα Καινούργιου για το Open: «Όταν ήμουν εγώ είχε ρήτρα τηλεθέασης»

team
team

Με αφορμή το “κόψιμο” της εκπομπή “Εμείς”, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εποχή που η ίδια βρισκόταν στο Open και αποκάλυψε μια ρήτρα που είχε.

Αρχικά είπε: “Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με απασχολεί ο παρουσιαστής. Τι εννοώ; Μπορεί να είναι άσχημο για έναν παρουσιαστή και εμένα να μου συνέβαινε, μου έχει συμβεί και στο παρελθόν όπως και σε άλλους, όμως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο και συνεχίζει να πληρώνεται. Είναι πάρα πολύ άσχημο για τα παιδιά, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε μια εκπομπή που μπορεί τελικά να βρεθούν χωρίς δουλειά. Βέβαια, μακάρι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές που συνήθως το κάνουν αυτό οι εκπομπές”.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: “Να πούμε τώρα ότι τα συμβόλαια των παρουσιαστών του Open δεν έχουν ρήτρα τηλεθέασης”, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει, λέγοντας: “Όταν ήμουν εγώ είχε ρήτρα τηλεθέασης. Οι μόνοι που τα έχουμε πιάσει εννοείται. Άσχετα αν μετά το εκτίμησαν ή όχι, αλλά τέλος πάντων”.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: “Παιδιά να πω την αλήθεια. Open βλέπω πια μόνο τα Σαββατοκύριακα την Τσολάκη, επειδή μου αρέσει η εκπομπή που την έχει αναλάβει ο Χρήστος που ήταν χρόνια μαζί μας. Δε βλέπω τίποτα άλλο”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *