Η Γη της Ελιάς: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές-Φεύγει από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου;

team
team

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν το φινάλε της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς οι τηλεθεατές αλλά και με κομμένη την ανάσα περιμένουν την επιστροφή του τρίτου κύκλου!

Τα όσα συμβαίνουν στη Μάνη είναι πραγματικά απίστευτα αφού οι ήρωες της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου περνούν πραγματικά από σαράντα κύματα μέχρι να καταφέρουν να… σηκώσουν κεφάλι!

Από τη μία ο Ορέστης με την Δήμητρα, από την άλλη η Αρετή και οι εμμονές της και βέβαια ο Στάθης με την Ιουλία που βρίσκουν το παιδί τους που νόμιζαν για νεκρό!

Αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως η Ασπασία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεφύγει. ‘Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, η Ειρήνη θα απαιτήσει εξηγήσεις και δεν θα δεχτεί υπεκφυγές.
Το ίδιο και ο Δημοσθένης, που και μόνο στη σκέψη ότι η Ασπασία έκανε παιδί με άλλον άντρα τρελαίνεται. Η ίδια θα προσπαθήσει να ξεγλιστρήσει με ψέματα και δικαιολογίες. ‘Ομως η αλήθεια θα έρθει στο φως και θα είναι… σαρωτική.

- Advertisement -

Ωστόσο στην πραγματική ζωή έχουμε… εκλογές! Και η πρωταγωνίστρια της σειράς Βάσια Παναγοπούλου, η σύζυγος του Δημοσθένη που τόσα έχει τραβήξει, αποφάσισε να… τραβήξει άλλους δρόμους! Αυτούς της πολιτικής!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Βάσιας Παναγοπούλου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Βόρειου Τομέα Αθηνών στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *