Η «Φρουτοπία» και ο Mr Bean οι νέες εκπλήξεις του ERTFLIX

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Picture shows: (L-R) Janvier (SHAUN DINGWALL), Jules Maigret (ROWAN ATKINSON), Lapointe (LEO STAAR)

Ο Mr Bean σε αστυνομικές περιπέτειες; Ο Αλ Πατσίνο κάνει παρέα με… διαστημικά σκυλάκια; Οι ξένες σειρές εποχής συναντούν παιδικά που άφησαν εποχή; Κι όμως όλα αυτά μαζί και άλλα πολλά θα τα βρείτε στο ERTFLIX. Με αγαπημένες ξένες σειρές, βραβευμένες ταινίες και παιδικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία, ενισχύεται από σήμερα η νέα πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Ο υπέροχος Ρόουαν Άτκινσον, αφήνει τους κωμικούς ρόλους ως Mr Bean και αναλαμβάνει δράση ως «Επιθεωρητής Μεγκρέ», σε  μια εξαιρετική αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ2 και διατίθεται ήδη και στο ERTFLIX για να την παρακολουθήσει κανείς στο χρόνο που επιθυμεί. Όπως και τις μίνι σειρές «Τζέιν Έιρ», «Μεγάλες προσδοκίες» και «Emma», που θα είναι οι επόμενες εκπλήξεις του ERTFLIX.

Στη νέα πλατφόρμα ήδη ανέβηκαν και οι κινηματογραφικές επιτυχίες «Η κρυφή ζωή του Manglehorn» (Manglehorn) με τον Αλ Πατσίνο και τη Χόλι Χάντερ,  «Η δύναμη της αγάπης» (First Do No Harm) με τη Μέριλ Στριπ, καθώς και η ξένη ταινία κινούμενων σχεδίων «Σκυλάκια στο  Διάστημα» (Space Dogs).

Το ERTFLIX όμως, επιφυλάσσει και μια νοσταλγική έκπληξη για τους λίγο μεγαλύτερους, που θα την αγαπήσουν και τα παιδιά τους.  Η ονειρεμένη «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά ψηφιοποιήθηκε για πρώτη φορά και οι κούκλες του Φαίδωνα και της Ήβης Σοφιανού, με πρωταγωνιστή τον Πίκο Απίκο είναι ήδη στη νέα πλατφόρμα της ΕΡΤ στις προτάσεις από το μοναδικό Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

- Advertisement -

Πατήστε το κόκκινο κουμπί και απολαύστε Ertflix. Και αν δεν έχετε smart τηλεοράσεις μπείτε στο ERTFLIX ακόμη και από το τάμπλετ ή το τηλέφωνό σας, πατώντας απλά το webtv.ert.gr/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!