Η Φαίη Σκορδά μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

team
team

Η Φαίη Σκορδά παραχώρησε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Μαρία Κοκολάκη και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 και το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ΣΚΑΙ.

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν κάνω εύκολα αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν σημαντικοί λόγοι, δεν έγινε επάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πολύ συνειδητά βρίσκομαι πια στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω ψυχαγωγία, τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Παλιότερα έβλεπες το 3 μπροστά, τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής. Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *