Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μήνυμα όλο νόημα για την απιστία: «Μια φορά την δέχθηκα και δεν θα την ξαναδεχθώ»

team
team

Γύρω από την απιστία κινήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την τηλεοπτική της παρέα στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μάλιστα, με αφορμή πρόσφατη σχετική τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η γνωστή αθλητικογράφος προχώρησε και σε ένα μοίρασμα της προσωπικής της ζωής γνωστοποιώντας πως μέχρι σήμερα έχει δεχθεί την συγγνώμη επί του συγκεκριμένου θέματος μια φορά αλλά δεν θα το επαναλάμβανε στο μέλλον.

«Είναι πολύ ωραίο το ότι παραδέχεται και έχει ζητήσει και συγγνώμη, Εγώ συμφωνώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε κάποιες περιπτώσεις, σε αυτές που αξίζουν».

Τότε ήταν που ο συνεργάτης της, Πάνος Κατσαρίδης την ρώτησε αν «δηλαδή την συγγνώμη την δέχεσαι την σβήνεις την απιστία;».

«Εγώ μια φορά, σας είπα, την δέχθηκα και δεν θα την ξαναδεχθώ. Τέρμα, την ξέρετε την άποψη μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χτυπώντας, με χαμόγελο, τα χέρια στο τραπέζι.

- Advertisement -

«Εγώ το έχω πει ότι την συγχωρώ την απιστία, δεν έχω τέτοια θέματα με την απιστία. Ούτε να κάνω ούτε να μου κάνουν» σχολίασε, με τη σειρά της, η Νόνη Δούνια για να υπογραμμίσει αμέσως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, «ανάλογα την απιστία».

 

«Από τη στιγμή που γίνεται με σεβασμό και γίνεται με έναν τρόπο που δεν το καταλαβαίνει κανείς» συμπλήρωσε η Νόνη Δούνια στη δική της τοποθέτηση για να προσθέσει, εκ νέου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το εξής. «Ποιον σεβασμό; Ο σεβασμός είναι να απιστήσει ο ένας τον άλλον; Αχ πάλι τα ίδια! Θα γράφουν πάλι… έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την απιστία».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *