Η extreme κυρία Σουζη αποκαλύπτεται στην Τίνα Μεσσαροπούλου

team
team

Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ μίλησε για τις σπουδές της, τα λάθη της, αλλά και το σκηνικό στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου.

«Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί.

Δεν αισθάνομαι σταρ της μετεωρολογίας. Κάνω τα λάθη μου, πέφτω έξω όπως πέφτουν κι άλλοι. Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου. Όταν έχουν δίκιο, απαντάω κιόλας. Στην κακοκαιρία Ελπίδα έπεσα έξω στο χρονοδιάγραμμα της κακοκαιρίας», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Σχετικά με το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ και στο δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Σούζη είπε: «Έκανα παράπονα όταν μου μείωσαν τη διάρκεια της παρουσίας μου στο μεσημβρινό δελτίο. Θύμωσα με τον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν θέλω να το θυμάμαι καν».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *