Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής βραβεύει τους εξουσιοδοτημένους εμπορικούς της συνεργάτες

Ο οικονομικός
Ο οικονομικός
  • Τους τρεις εξουσιοδοτημένους εμπορικούς της συνεργάτες, οι οποίοι διακρίθηκαν για τον αριθμό Συμβάσεων Σύνδεσης νέων καταναλωτών με το δίκτυο φυσικού αερίου που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του 2018, βράβευσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής ξεχωρίζουν για την τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών καθώς και τη μακρά εμπειρία σε έργα εγκαταστάσεων φυσικού αερίου. Είναι υπεύθυνοι για τη μελέτη και κατασκευή εσωτερικής εγκατάστασης, για την προμήθεια και ασφαλή εγκατάσταση των συσκευών φυσικού αερίου, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες συντήρησης των εγκαταστάσεων. Σε συνεργασία με την ΕΔΑ Αττικής προσφέρουν στους δυνητικούς καταναλωτές πληροφορίες για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη του φυσικού αερίου, για τις χρήσεις του και μετά τους απαραίτητους ελέγχους των εγκαταστάσεων υπογράφουν τη σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

«Η έννοια της συνεργασίας συμβολικά μορφοποιείται σε δύο γρανάζια τα οποία κινούνται νοερά και δεν νοείται η κίνηση του ενός χωρίς την κίνηση του άλλου. Έτσι βλέπουμε τη συνεργασία στην Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής: όπως στα γρανάζια, έτσι και στην ΕΔΑ Αττικής, είναι απαραίτητοι οι εξουσιοδοτημένοι εμπορικοί συνεργάτες ώστε να συνδέουμε όλο και περισσότερους καταναλωτές με το δίκτυο φυσικού αερίου», δήλωσε ο Διευθυντής B2C Καταναλωτών και Δικτύου Συνεργατών Νίκος Αττάλογλου, αφού πρώτα παρουσίασε τον απολογισμό του 2018 για την ΕΔΑ Αττικής.

Μετά το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου, η ΕΔΑ Αττικής κατέγραψε 14.000 Νέα Συμβόλαια, 15.000 Νέους Μετρητές, 14.500 μελέτες και ισάριθμες ενεργοποιήσεις νέων εγκαταστάσεων. Στον εξαιρετικό απολογισμό του 2018 τοποθετούνται πάνω από 1.400 μετρητές κατά μέσο όρο το μήνα.

Ο κ. Αττάλογλου επέστησε την προσοχή στους στρατηγικούς στόχους της ΕΔΑ Αττικής για το 2019: μηδενικά ατυχήματα και συνέχεια στη ραγδαία αύξηση της χρήσης φυσικού αερίου. Για το σκοπό αυτό η ΕΔΑ Αττικής θα συνεχίσει να κάνει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης και θα συνεχίσει να εφαρμόζει τη λύση RISER.

- Advertisement -

Ο Διευθυντής B2C Καταναλωτών και Δικτύου Συνεργατών Νίκος Αττάλογλου

Στη συνέχεια παρουσίασε το «Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης» της ΕΔΑ Αττικής. Φέτος για πρώτη φορά επιδοτείται και η επέκταση δικτύου. Για το 2019 έχουν προγραμματιστεί περίπου 50 χλμ. επεκτάσεων δικτύου με δικαίωμα στην επιδότηση μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων πόρων. Συνεπώς φέτος προσφέρεται η δυνατότητα σε πελάτες που μέχρι τώρα δεν είχαν ούτε δίκτυο, να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου με επιδότηση εγκατάστασης και μηδενικά τέλη σύνδεσης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Δημήτριος Παπακώστας καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής Αναστάσιος Τόσιος. Αμφότεροι ευχαρίστησαν τους συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής και ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, η Διευθύντρια Υγείας, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Φύλαξης Νικολέττα Αργυροπούλου μίλησε για τη σημασία της ασφάλειας για την ΕΔΑ Αττικής ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη όλων των στρατηγικών στόχων για το μέλλον.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Αναστάσιος Τόσιος, ο Γενικός Διευθυντής Δημήτριος Παπακώστας και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΔΑ Αττικής Ευστάθιος Γρίβας
Οι βραβεύσεις

Στην 1η θέση με έναν εκπληκτικό αριθμό συνδέσεων δυνητικής κατανάλωσης 1.539.000 m3 φυσικού αερίου, βραβεύτηκε η εταιρεία «ΣΥΝPRAXI ΑΕΡΙΟΥ». Το βραβείο παρέλαβαν οι Ευάγγελος Μουράτογλου και Γεώργιος Γεωργούλας.

Στη 2η θέση βραβεύτηκε η εταιρεία «SERVICE GAS» με συνδέσεις μέγιστης δυνητικής κατανάλωσης 691.000 m3. Το βραβείο παρέλαβε ο Γεώργιος Δαβράδος.

Στην 3η θέση βραβεύτηκε η εταιρεία «J & P ga AERION ENERGY» με συνδέσεις που στο σύνολό τους έχουν μέγιστη δυνητική κατανάλωση 547.000 m3 φυσικού αερίου. Το βραβείο παρέλαβε ο Παναγιώτης Αργυρίου.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία ειδικά για την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής σχεδίασε η  κυρία Έλλη Τσιρλιάγκου από την ATRION Art Gifts. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *