Η ΕΡΤ και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μέσα από το φακό του Νίκου Αλιάγα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ

Την πύλη του ραδιομεγάρου της Αγιας Παρασκευής στην ΕΡΤ πέρασε την Παρασκευή ο Νίκος Αλιάγας. Αυτή τη φορά βρέθηκε στα παρασκήνια του κεντρικού δελτίου με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου όπου εκφωνούσε το τελευταίο της δελτίο πριν φύγει κι αυτή για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο ίδιος γνωστός λάτρης της φωτογραφίας έχοντας αποσπάσει και πολλά βραβεία και έχοντας κάνει πολλές εκθέσεις σε Ελλάδα και αλλά κυρίως Παρίσι έσπευσε με τον φωτογραφικό του φακό να αποτυπώσει σε ασπρόμαυρο χρώμα όσα συνέβαιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες με ματιά καλλιτεχνική.

Ο Νίκος Αλιάγας έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram: “Επιστροφή στα παλιά, στο πλατό του κεντρικού δελτιού @a.paraskevopoulou_official #yiannis_troupis ακόμα με συνεπαίρνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το ζωντανό. Εκεί όπου σιωπή προσπαθεί να επιβιώσει για ακόμη λίγο πριν την καταβροχθίσει ο ακαταμάχητος «αέρας». Σέβομαι όσους κάνουν αυτην την δουλειά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γιατί θέλει πάθος και ζήλο για να δαμάσει κανείς το θηρίο που λέγεται «Είδηση». Ένα μεγάλο μπράβο σε ‘oλη την ομάδα! #instanikos @linapapadaki @kzoulas @masourouc

- Advertisement -

Ο ίδιος μάλιστα που από τον Μάρτιο με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και την συνέντευξη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με την Ελλάδα και ξανά συνεργάζεται με την ΕΡΤ.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να κάνει συνεντεύγεις για λογαριασμό της δημοσιας τηλεόρασης οπως είχε αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου.

«Η δημόσια τηλεόραση με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αλιάγα. Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης συμφώνησε να συνεργαστεί με την ΕΡΤ συμμετέχοντας σε ειδικά τηλεοπτικά πρότζεκτ ή και καλύπτοντας δημοσιογραφικά μείζονος σημασίας διεθνή γεγονότα».

Δείτε κι άλλες φωτό από τον λογαριασμό του ενώ τις ίδιες δημοσίευσε και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον δικό της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *