Η επόμενη μέρα μετά το “Nomads” στον ΑΝΤ1

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τι κι αν το “Nomads” δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, στον ΑΝΤ1 φαίνεται να μην το βάζουν κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, τα σχέδια του καναλιού είναι πολλά τόσο για το α’ μέρος όσο και για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζης Ποφάντης σχεδιάζει να επαναφέρει εσπευσμένα στην οθόνη μας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το τοκ σόου του στη late night ζώνη, όπως πρώτο το tinasmess.gr έγραψε πρώτο (Σε πανικό στον ΑΝΤ1. Επιστρατεύουν Αρναούτογλου;). Αν και έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα εκκρεμεί ακόμα ένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τον χειρισμό του “Nomads” αναφορικά με την παρουσίαση, αν και εκ του αποτελέσματος αισθάνεται δικαιωμένος.

- Advertisement -

Οσο για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, η επιστροφή του “Big Brother” θεωρείται από πολλούς κάτι παραπάνω από βέβαιη και μάλιστα από τις αρχές του 2019. Παράλληλα, ρίχνουν μεγάλο βάρος στην ελληνική μυθοπλασία, ετοιμάζοντας ακόμα δυο νέες σειρές και την ίδια ώρα που “Κάνε γονείς να δεις καλό” και “Εγκλημα & πάθος” φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα αναφορικά με νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν, ενώ άλλες παραμένουν απλήρωτες – βλέπετε “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”. Tέλος, στα χέρια τους έχουν ήδη ένα μουσικό τάλεντ σόου με τίτλο “The four”, το οποίο επίσης αναζητά τραγουδιστές. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ακόμα αν θα βγει, καθώς εξαρτάται από πολλά. Μάλιστα, η πρεμιέρα του σόου στο Ισραήλ δεν πήγε και τόσο καλά κι αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει ή τουλάχιστον θα πρέπει να απασχολεί τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *