Η επίσημη ανακοίνωση για το «J2US» – Τότε κάνει πρεμιέρα…

team
team

Το «J2US» με τον Νίκο Κοκλώνη επιστρέφει στον Alpha το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00. Χωρίς καμία αναφορά στο τέταρτο μέλος που θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής αλλά και στα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν η επίσημη ανακοίνωση δίνει το σήμα για την έναρξη του μεγάλου πάρτυ που θα διοργανώνει κάθε Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα και είστε όλοι καλεσμένοι! Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο στις 20:00 το “Just the 2 of Us” ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο!

Ο απόλυτος showman Νίκος Κοκλώνης μας ξεσηκώνει σε ένα ξέφρενο τηλεοπτικό πάρτι με ακόμη πιο δυνατές δόσεις λάμψης, χιούμορ, συγκίνησης αλλά και έκπληξης!

- Advertisement -

Μουσική, τραγούδι και χορός με την καλλιτεχνική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού θα πλημυρίσουν τα σαββατόβραδά μας. Αναπάντεχα ζευγάρια αποκαλύπτονται στην πρεμιέρα και βάζουν φωτιά στην εντυπωσιακή – διεθνών προδιαγραφών – μουσική σκηνή του “Just the 2 of Us” που φέτος γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, φωτεινότερη και ultrahigh-tech!

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο με τα ντουέτα να διεκδικούν κάθε Σάββατο την πολυπόθητη ασυλία που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στο σόου… μέχρι τελικής πτώσης.

Η προσμονή για την πρεμιέρα μεγάλη αλλά και τα ερωτήματα κρίσιμα: Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού και της κριτικής επιτροπής; Ποιος θα καθίσει στην θέση του τέταρτου κριτή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου;

Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η διασκέδαση έχει όνομα: “Just the 2 of Us” Παίζει πάρτι εδώ στο Just, είσαι καλεσμένος, πες μου που αλλού θα πας; Πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *