Καλοκαίρι #not: Η επίσημη ανακοίνωση και οι αποστάσεις

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μετά τους καβγάδες, τις παρεξηγήσεις ήρθε η νηνεμία και συνεπώς η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού με Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου και Παύλου που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 10.00. Οι αποστάσεις φυσικά είναι προφανείς με το ζευγάρι Γκουντάρα – Κάκκαβα να έχει φυσικά το προβάδισμα στην παρουσίαση και το έτερο ζευγάρι να έρχεται δεύτερο.

Οπως αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού: ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έρχονται να δροσίσουν τα πρωινά μας! Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο απολαυστικού καλοκαιρινού πρωινού!

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 10.00 στο OPEN.

Το «Καλοκαίρι #Not» έρχεται με πολύ χιούμορ, αλλά και πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές, για να γίνει η πιο αγαπημένη πρωινή μας συντροφιά.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *