Η Ελίνα Παπίλα πρώτη φορά για τις αρνητικές κριτικές: “Δεν με καλοδέχτηκαν – Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα”

team
team
ping pong

Συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” παραχώρησε η Ελίνα Παπίλα.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε ανοιχτά για την κριτική που δέχτηκε από τη στιγμή που αναμείχθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η Ελίνα Παπίλα πρασουσίασε το “Breakfast@Star” παρέα με το τότε ραδιοφωνικό της ταίρι, τον Γιώργο Καρτελιά.

“Ευχαριστώ το Star που μου έδωσε την ευκαιρία εντελώς αναπάντεχα να κάνω το πρωινό τότε. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχτηκαν. “Τι δουλειά έχει τώρα αυτή εδώ”; Σαν να ήταν ένα κλειστό επάγγελμα, ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα, ότι είχα ύφος, ότι ήμουν σνομπ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ, ειδικά σε μία δουλειά που δεν την ξέρω κιόλας, εγώ μόνο να μαθαίνω ήθελα. Προφανώς, για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου σε έναν άνθρωπο, διαβάλεις τον άνθρωπο. Έλεγαν “ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάμε, η Κάμερον Ντίαζ”; Εγώ δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο” δήλωσε αρχικά.

- Advertisement -

Πέρυσι, η ίδια δέχτηκε κριτική για την πορεία της εκπομπής “Είμαστε Μαζί”: “Κάποια στιγμή είχα ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι όλα πλάκα. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο έρχονταν τόσες κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή μου. “Μήπως έχετε κοπεί και δεν το ξέρετε;” το έχω ακούσει και αυτό. Στενοχωριόμουν, ειδικά στην αρχή. Δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά αυτή η εκπομπή. Μια εκπομπή που πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόσο αρνητική κριτική, ε δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Κάθε Δευτέρα πρωί έβλεπα τη φωτογραφία μου σε ένα παράθυρο και δίπλα τα νούμερα τηλεθέασης, δεν το έχω ξαναδεί για άλλη εκπομπή αυτό. Τώρα γιατί δεν γίνεται αυτό; Ήμουν ένας εύκολος στόχος ενδεχομένως. Δεν τα λέω όλα αυτά για να πω ότι η εκπομπή ήταν πάρα πολύ καλή και δεν πήγε επειδή έλεγαν αυτά τα πράγματα”.

Και πρόσθεσε: “Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν σε αυτό το κύκλωμα”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά, η Ελίνα Παπίλα ξεκαθάρισε: “Γράφτηκαν πολλά ψέματα για τη σχέση μου με τον Γιώργο Καρτελιά. Με τον Γιώργο ήμασταν συνεργάτες. Όταν δουλεύεις με τον άλλον έχεις καθημερινή επικοινωνία, όταν δεν δουλεύετε μαζί, δεν έχεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις τσακωθεί με τον άλλον. Αυτό συνέβη, δεν μπήκε τίποτα ανάμεσά μας”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *