Η Ελίνα Παπίλα για τον Γιώργο Καρτελιά: «Είμαστε μια χαρά, μιλάμε κανονικά αν και…»

team
team

Την Ελίνα Παπίλα συνάντησε η κάμερα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με την παρουσιάστρια να μιλάει για την τηλεόραση, τη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά, αλλά και για τις προτάσεις που είχε.

“Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Χτύπησε το τηλέφωνο μου, έκανα κάποια ραντεβού, αλλά ακόμα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Την τελευταία φορά που απάντησαν αν μου λείπει η τηλεόραση, μου έστελναν μηνύματα για το πότε πρόλαβα να μου λείψει”.

“Σε ποια δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις; Παντού υπάρχουν δυσκολίες, το θέμα είναι να μην απογοητεύεσαι και να κοιτάς μπροστά” είπε στην συνέχεια.

“Μέσα στις συζητήσεις που έκανα μίλησα και για εκπομπή της ΕΡΤ που τώρα παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά. Δεν έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή” είπε χαρακτηριστικά για την ΕΡΤ.

- Advertisement -

Για τον Γιώργο Καρτελιά, είπε: “Είμαστε μια χαρά, μιλάμε κανονικά αν και ακούστηκε ότι έχουμε τσακωθεί, απλά δεν δουλεύουμε μαζί πια. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εγώ απλά μένω στην Αθήνα τώρα οπότε όταν έχουμε χρόνο βρισκόμαστε”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *