Η Ελένη, οι Ελένες και τα 30.000 ευρώ που έπεσαν στο κενό

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

PING Η Ελένη δεν μένει πια εδώ… Εκανε φινάλε… με τον τρόπο που ήθελε εκείνη, με το κεφάλι ψηλά, με τα καλύτερα νούμερα της σεζόν, έχοντας σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια – από τον τρόπο που άνοιξε η πόρτα στο καμαρίνι της και την ακολούθησε η κάμερα μέχρι το πλατό, μέχρι το άγγιγμα στην κάμερα και η στροφή προς την μεριά του Μάκη Παντζόπουλου για να καταγράψει το φιλί της μέχρι το σβήσιμο των φώτων στο πλατό που σηματοδοτεί το ΤΕΛΟΣ. Aκόμα και το καλύτερο αποκλειστικό της καριέρας της, την οικογένειά της και τα παιδιά της επέλεξε αυτή πού και σε ποιον θα το δώσει, όπως, άλλωστε και το αντίο όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να της το πουν, το είπε πρώτη γράφοντας εκείνη το φινάλε της 30χρονης σχεδόν καριέρας της που δεν ήθελε να τελειώσει με πικρίες και ανοικτές πληγές. Γι’ αυτό και θέλησε η ίδια να πάρει τηλέφωνο τον Γρηγόρη Γκουντάρα και να τον καλέσει στην εκπομπή της για να αφήσουν πίσω όσα τους πλήγωσαν. Κανείς δεν ξέρει αν και πότε η Ελένη θα επιστρέψει στην tv. Το σίγουρο είναι ότι η αποχώρησή της μαζί με την καριέρα της αποτελούν για ακόμη μια φορά case study στην ελληνική τηλεόραση. Κι όσα θα κάθετε πίσω να ζει την ζωή που δεν έζησε τόσο οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης θα αυξάνονται.

PΟNG Kαι τώρα που η Ελένη έφυγε πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποια θα πάρει την θρόνο της. Κι όμως τελικά Βασίλισσα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι… από τους βιντιτισμούς που κάνεις ή τα μηδενικά που βάζεις στο συμβόλαιό σου, ούτε από το καμαρίνι που ζητάς να αποκτήσεις. Αυτό για όσες ετοιμάζονται και κάνουν πρόβες και δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτές εντός ALPHA.

- Advertisement -

PING Τίτλους τέλους έριξε η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Ας μην κάνει πρόβες ο Λιάγκας για τη ζώνη της γιατί δεν χωράει… ούτε καν ως σκέψη! Οσο για το μέλλον της Τατιάνας, κάποιος δεν την θέλει εκεί στο MEGA με αποτέλεσμα η μετεγγραφή της να έχει σκαλώσει και η ίδια έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές.

PONG Μπορεί να βούιξε ο κόσμος για τα χρήματα με τα οποία έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA, αλλά μάλλον ο Ουγγαρέζος που το έβγαλε έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Οι πληροφορίες μου λένε ότι άλλη ήταν αυτή που ζήτησε συμβόλαιο 30.000 ευρώ και μάλιστα όχι μόνο στον ALPHA αλλά πήγε μετά και στον ΣΚΑΪ να ζητήσει το ίδιο ποσό αλλά… αμφότεροι την έστειλαν για διακοπές στην Κρήτη. Τώρα είμαι σίγουρη ότι ψάχνετε το όνομα… αλλά σας υπόσχομαι να σας το απολαύψω στο επόμενο PING PONG που θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *