Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθαρίζει για τη Μαρία Κορινθίου: «Με πήρε τηλέφωνο αλλά άφησε κάτι να αιωρείται, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

team
team

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το γνωστό ζευγάρι, που φέτος έχει αναλάβει το πρωινό του Star, μίλησε για την εμπειρία του στην παρουσίαση, την ανανέωση του συμβολαίου τους για την επόμενη σεζόν, ενώ ξεκαθαρίζει και το τοπίο γύρω από την «κόντρα» που δημιουργήθηκε με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Η χαρά μας ήταν μεγάλη, μπήκαμε στην εκπομπή για να δείξουμε ποιοι είμαστε, πάντα με σεβασμό στους τηλεοπτικούς χρόνους και κανόνες», δηλώνει η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει: «Μέσα από τον ανταγωνισμό, την καθημερινή προσπάθεια και τους στόχους που βάζεις γίνεσαι καλύτερος».

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ίσα-ίσα, εάν δει κάποιος τα αποσπάσματα, θα δει ότι μόνο μία ατάκα είπα χιουμοριστικά, ότι «μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάρει την εκπομπή». Υπήρχαν πολλοί μνηστήρες για την εκπομπή αλλά βγήκε το κανάλι και το διέψευσε», ξεκαθαρίζει η Ελένη Χατζίδου για τη Μαρία Κορινθίου.

«Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πριν βγουν τα δημοσιεύματα και το εκτίμησα αυτό. Με προετοίμασε και μου είπε ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε αυτό το θέμα. Όταν με πήρε τηλέφωνο η Μαρία (Κορινθίου), είχε ήδη κάνει τη διάψευση το Star και είχε ήδη δώσει συνεντεύξεις, αφήνοντας κάτι να αιωρείται. Αυτή είναι η διαφορά», διευκρινίζει η τραγουδίστρια.

- Advertisement -

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την ηθοποιό. «Στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν τους έχει ποτέ καμία πρόταση από το κανάλι, μη σκας. Το εκτίμησα αφάνταστα που με πήρε τηλέφωνο αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα; Εκεί θα είχε λυθεί. Μου λέει: το είπα και δεν το παίξανε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *