Νέα αρχή για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς νέα της τηλεοπτική στέγη αποτελεί πλέον το One Tv, όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess (Το τολμηρό εγχείρημα του ΣΚΑΪ, ο ανταγωνισμός, οι σκέψεις, οι αποχωρήσεις και οι γκρίνιες). Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι δεν σταματάει να αναζητά αυτό που θέλει να κάνει, το οποίο όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να βρει ούτε στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τόσο αγαπά, φωτογραφίες από την πρώτη της  ημέρα στο νέο κανάλι, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει, γράφοντας στην λεζάντα “Νέο ξεκίνημα για εμένα στο ONE Channel. Καλή μας αρχή, με όνειρα και διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να κερδίσουμε πάνω από όλα την δική σας εμπιστοσύνη. ”

Σήμερα μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, υπόγραψε και τη νέα της σύμβαση με το νεοσύστατο κανάλι και αμέσως την έριξαν στα βαθιά. Και παρά το γεγονός ότι γράφεται ότι τη νέα σεζόν θα βρεθεί στο πλευρό του Ντίνου Σιωμόπουλου, η αλήθεια είναι ότι και οι δυο πλευρές δεν επιθυμούν να υπάρχει σύγκριση με το παρελθόν. Για το λόγο αυτό, ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα αναλάβει τη ζώνη 7 με 10 και η Μπάγια Αντωνοπούλου το 10 με 12 που θα είναι περισσότερο infotainment. Πάντως, αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή δεν προβλέπεται για την ερχόμενη σεζόν.