Η αποπομπή Φιλιππίδη από τη Διεύθυνση Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το πλούσιο παρασκήνιο και το πρόσωπο έκπληξη που θα τον αντικαταστήσει

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
filippidis-nikos

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Φιλιππίδης από το τιμόνο της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που έφτασε πριν από λίγο, ο “Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών. Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ”.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση αυτή. Την απόφαση πήρε η ίδια η Εύη Κουτσαφτάκη, ενώ την ανακοίνωση δεν την έκανε η “σιδηρά κυρία” του ΣΚΑΪ στον ενδιαφερόμενο, αλλά επιλέχθηκε να τον ενημερώσει το πρόσωπο που τον είχε φέρει στη θέση αυτή και το οποίο δεν ανήκει τυπικά στο κανάλι. Ωστόσο, του δόθηκε ένα καλό πακέτο προκειμένου να μην αποχωρήσει από το σταθμό και να παραμείνει μάλιστα και ως σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων όπως άλλωστε αναφέρει και η ανακοίνωση.

Οσο για τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει, αν και οι φήμες οργιάζουν ότι τη θέση του θα αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης, από τη στιγμή μάλιστα που πλέον είναι άνευ αντικειμένου στον σταθμό μετά την ματαίωση του πρότζεκτ για τον 24 ωρο ΣΚΑΪ, η αλήθεια φαίνεται να είναι λίγο διαφορετική.  Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, λέγεται ότι το κανάλι του Νέου Φαλήρου έχει ήδη κλείσει πρόσωπο έκπληξη και μάλιστα μεταγραφή από άλλο κανάλι γι’ αυτό και ίσως καθυστερήσει και η ανακοίνωσή του. 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *