Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον ρόλο της Χάρις Αλεξίου στον δεύτερο κύκλο του «Maestro»

team
team

Πιο δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Το Maestro του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει καταφέρει να τραβήξει όλο το ενδιαφέρον πάνω του παρά τα 9 μόλις επεισόδια που θα προβληθούν στον πρώτο κύκλο. Με μία άπταιστη σκηνοθεσία αντάξια βραβευμένων ξένων παραγωγών αλλά και μία καθηλωτική πλοκή που καταπιάνεται με διάφορα κοινωνικά θέματα, το μόνο σίγουρο είναι πως το Maestro ήρθε για να μείνει στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η είδηση ότι η σειρά του Mega θα προβληθεί από το Netflix με το τέλος της κυριάρχησε στα νέα. Την επόμενη εβδομάδα η σειρά θα προβάλει το πρωτελευταίο της επεισόδιο ενώ τότε θα προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο.

Με την αγωνία να έχει κορυφωθεί οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν τις δικές τους αποκαλύψεις για τη συνέχεια με τη μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Κλέλια Ανδριολάτου να τραβάει τα βλέμματα. Όσον αφορά τον ίδιο το δημιουργό αυτός παραχώρησε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town όπου 19 συμπρωταγωνιστές του του έκαναν τις δικές τους ερωτήσεις.

Μία από αυτούς ήταν και η Χάρις Αλεξίου η οποία αποκαλύφθηκε ότι θα βρίσκεται και στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Η εμβληματική τραγουδίστρια αποθέωσε τον Παπακαλιάτη και τον ρώτησε τι άλλο θα την «βάλει» να κάνει στον δεύτερο κύκλο καθώς ο χαρακτήρας της έχει κάνει λίγο πολύ τα πάντα στον πρώτο. Ο σεναριογράφος λοιπόν αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει την ηρωίδα της να ερωτευτεί.

- Advertisement -

Όσον αφορά το πόσα επεισόδια αναμένεται να έχει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, σε απάντησή του προς την Κλέλια Ανδριολάτου ο ίδιος ανέφερε ότι θα είναι 8 επεισόδια στα οποία ελπίζει πως η προβολή της σειράς στο Netflix θα βοηθήσει για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *