Η απάντηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το «My style rocks»: «Έχω κάνει συζητήσεις, δεν ξέρω αν θα είμαι»

team
team

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πώς θα επανέλθει το “My Style Rocks” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρόσφατα, η εκπομπή “Breakfast@Star” παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο διαψεύδονται οι πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αρχικά, το σενάριο της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” δεν επιβεβαιώθηκε από την εκπομπή του Star, δεδομένου ότι το δημοφιλές μοντέλο έχει αρκετές υποχρεώσεις στην Αμερική, οι οποίες δεν της επιτρέπουν να δεσμευτεί τηλεοπτικά.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον ίδιο τον Στέλιο Κουδουνάρη, και του ζήτησε ένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

- Advertisement -

“Δεν ήξερα ότι ξεκινάει το “My Style Rocks”, χαίρομαι που ξεκινάει. Θα δούμε. Έχω κάνει συζητήσεις, δεν ξέρω αν θα είμαι. Ιδανικά θα ήθελα στην παρουσίαση μία από τις παλιές παρουσιάστριες, όλες είναι πολύ καλές. Ωραία ιδέα η πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή” είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Τέλος, οι πληροφορίες του “Breakfast@Star” αναφέρουν πως η Τάμτα έκανε ραντεβού με την Acun Media για την παρουσίαση του “My Stayle Rocks”, αλλά αρνήθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Τάμτα να πολιορκείται στενά από τον Ατζούν εδώ και αρκετό καιρό ώστε να την εντάξει στο δυναμικό του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *