Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Τατιάνα Στεφανίδου: “Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη”

team
team

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε για εκείνον το μεσημέρι της Τετάρτης η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το “Πρωινό” το πρωί της Πέμπτης.

“Τατιάνα μου, δεν ξεχνάω γρήγορα, μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου. Πάρε την χθεσινή εκπομπή, γλυκιά μου Τατιάνα, δες τι είπα και βγες κι εσύ και ζήτα και ένα συγγνώμη, δεν είναι κακό εκτός αν ήταν σκόπιμη χθες η αναφορά σου και δεν ξέρω από που. Πάρτο αλλιώς γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες. Αν δεις όλα όσα είπα εχθές, είπα ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα και οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, αν κι εμένα δε μου αρέσει αυτή λέξη να κατεβαίνουν στις εκλογές. Είπα ότι δίνεται μία μάχη με τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι αναδείχθηκε στα Μέσα όλο αυτό και είναι μία μάχη χαρακωμάτων” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Θεωρώ για παράδειγμα ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι καλός ευρωβουλευτής. Ένας δημοσιογράφος που επί χρόνια είναι κοντά στα προβλήματα, για μένα είναι καλύτερος πολιτικός από ότι ένας αρχιτέκτονας που μπορεί να μην έχει καμία σχέση, απλώς είναι προβεβλημένος στην τοπική κοινωνία. Ξέρεις γιατί όλοι τραβάνε αυτό που τραβάνε και θα το τραβήξουν όλο τον επόμενο μήνα; Και γι’ αυτό το λόγο δεν κάνω παρέα με κανέναν σας. Έχετε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια, από τις προσωπικές σας ζήλιες και δεν το λέω για την Τατιάνα αυτό αλλά γενικότερα για την τηλεόραση. Από προσωπικές ζήλιες, έχετε φροντίσει όλοι σας στην τηλεόραση να απαξιώνετε και να βρίζετε ο ένας τον άλλον γιατί θεωρείτε ότι έτσι τους κονταίνετε τους ανθρώπους. Εδώ, επιστρατεύετε στις εκπομπές άσχετα και χαμηλού επιπέδου πρόσωπα, που δεν θα κάνατε καν κουβέντα μαζί τους για να βρίζουν τον οποιονδήποτε, μόνο και μόνο για να έχει υπόσταση, ακόμα κι αν είναι αυτός ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να βρίσει για παράδειγμα τον Λιάγκα” προσέθεσε.

“Όταν λοιπόν τόσα χρόνια έτσι έχετε μάθει να κάνετε εκπομπές, τώρα λουστείτε τα! Αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό είναι εύκολος στόχος. Γιατί φροντίσαμε εμείς οι ίδιοι να απαξιώσουμε τη δουλειά μας, όχι με την κριτική του κόσμου αλλά γιατί ο ένας βγαίνει και βρίζει τον άλλον στην τηλεόραση. Άρα, λέει ο κόσμος αφού είναι σούργελα και βρίζονται μεταξύ τους, γιατί να μην το κάνω και εγώ; Αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι θέλουν να δώσουν έναν τίτλο! Ακόμα κι αν είναι κάποιος που έχει βγει απ’τη φυλακή, επειδή έχει σκοτώσει ανθρώπους, μόνο και μόνο για να βρίσει τον Λιάγκα. Αυτή είναι η λογική!” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *