Η απάντηση της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά και τις φήμες για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης

team
team

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε στα παρασκήνια του “J2US” με την Ελένη Βουλγαράκη κι εκεί συνάντησαν την Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και τις φήμες που έχουν ακουστεί για πιθανή μετακόμιση του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΪ στον Alpha και το αν θα τους δούμε όλους μαζί εκεί λέγοντας: “Δεν είναι κάτι που ξέρω. Είναι κάτι που θα αποφασίσει αρχικά ο Νίκος για τον εαυτό του, ύστερα θα αποφασίσω εγώ για μένα, όλοι θα αποφασίσουμε ο καθένας για τον εαυτό του και μακάρι να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί”.

Τέλος στην ερώτηση αν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάτι διαφορετικό η Ματίνα Νικολάου απάντησε χαριτολογώντας: “Δεν με βλέπω παρουσιάστρια κεντρική άσχετα αν η Βάνια το επιθυμεί και το θέλει. Επειδή είμαι ηθοποιός προτιμώ να κάνω κάτι που έχει σχέση με το θέατρο, με την τηλεόραση, με τον κινηματογράφο. Κάποια πρόταση που θα μπορέσω να ενταχθώ ως ηθοποιός και πάλι θα την ακούσω και θα την σκεφτώ”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *