Η αγκαλιά της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ που έριξε το διαδίκτυο!

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)

Το διάσημο πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα βραβεία SAG, όπου και οι δύο παρέλαβαν βραβείο. Συγκεκριμένα η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στο “The Morning Show” ενώ ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου άντρα ηθοποιού Β ανδρικού ρόλου για την ταινία Once Upon A Time in Hollywood.

 

- Advertisement -

Ωστόσο, ίσως το λιγότερο που απασχόλησε τα μέσα είναι τα βραβεία που παρέλαβαν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, καθώς εκείνο που έγινε viral είναι η αγκαλιά και το άγγιγμα που αντάλλαξαν ύστερα από 15 χρόνια διαζυγίου.Να θυμίσουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν μετά από 5 χρόνια. Και οι δύο παντρεύτηκαν ξανά, ο Μπραντ Πιτ με την Ατζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού ωστόσο και οι δύο γάμοι δεν στέριωσαν.

https://www.youtube.com/watch?v=bNdxERoZTII

 

Μπορεί να έχουν συναντηθεί πολλές φορές από τότε που χώρισαν, ωστόσο ουδέποτε έχουν ανταλλάξει τόσο θερμό χαιρετισμό δημόσια. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες υπάρχει έντονος ενθουσιασμός και από τις δύο μεριές. Ίδιος ενθουσιασμός υπήρξε από τον Μπραντ Πιτ την ώρα που κέρδισε το βραβείο της η πρώην σύζυγος του, ενώ συγκινημένη έδειξε και η Τζένιφερ Άνιστον την στιγμή που παρέλαβε κι εκείνος το δικό του βραβείο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *