Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκινά… μια ώρα αρχύτερα το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

team
team
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

Για μια ακόμα φορά στο τιμόνι της παρουσίασης του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» θα βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος και επιστρέφει βιαστικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κι αυτό μιας και αρχικά η πρεμιέρα είχε οριστεί για την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα νωρίτερα.

Έτσι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει δυνατά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και οι εγκυκλοπαίδειες και τα λεξικά θα… πιάσουν φωτιά!

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια, ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ και πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες έρχονται και θα μονοπωλούν, καθημερινά, τη συντροφιά μας. Ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου θα δίνει το σύνθημα, οι ερωτήσεις θα πέφτουν σαν βροχή και η αγωνία θα χτυπάει κόκκινο.

Έχοντας, ήδη, διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον ΑΝΤ1, έχοντας χαρίσει όνειρα, αλλά και πάνω από 1.000.000 ευρώ, ο «Εκατομμυριούχος» θα κάνει και φέτος το πιο συναρπαστικό κι απίστευτο ταξίδι στον χάρτη της ψυχαγωγίας.

- Advertisement -

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις και απρόβλεπτες στιγμές.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *