Γρηγόρης Αρναούτογλου για το «Πολύ την Κυριακή»: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια ούτε την επιτυχία ούτε τα χρήματα που έβγαζα»

team
team
THE 2NIGHT SHOW

Την Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, οι δυο τους μίλησαν για τις εποχές της μεγάλης τηλεοπτικής τους επιτυχίας με τον γνωστό παρουσιαστή να προχωρά σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα υπήρξε μια περίοδος που καβάλησα το καλάμι. Ήταν η περίοδος του «Πολύ την Κυριακή» που εκεί λίγο χάθηκα. Χάθηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια ούτε την επιτυχία ούτε τα χρήματα που έβγαζα ούτε τίποτα. Χάθηκα μέσα σε όλο αυτό. Γι’ αυτό και άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο, να μιλάω και οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που αυτοί με έσωσαν όταν μου είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά

«Δεν είναι κακό αυτό, ίσα ίσα που σε βοήθησε. Στο θετικό σου είναι ότι το αναγνωρίζεις και το λες δημόσια. Μπράβο, ρε Γρηγόρη μου» τόνισε, αμέσως, η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *