Γρηγόρης Αρναούτογλου για «Καρντάσιανς» :«Δεν ξέρω αν θα το επιχειρούσα ξανά»

team
team

Στο ΑΝΤ1 Flashback μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή το επετειακό επεισόδιο για τα επιτυχημένα talk-shows του καναλιού. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σταρόβα και τη Μαρία Μπεκατώρου στα «Καρντάσιανς» για δύο τηλεοπτικές σεζόν (2013-2015).

«Τα Καρντάσιανς ήταν μία ιδέα, από το σκηνικό που νομίζω ότι ήταν υπέροχο, πραγματικά ένα από τα ωραιότερα σκηνικά που έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση, αυτός ο σπασμένος τοίχος που μέσα έβλεπες το σπίτι», σχολιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ήταν live, πολύ δύσκολο. Αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά έγινε late-night live και δεν ξέρω αν θα το ξαναεπιχειρούσα, διότι δεν είναι τυχαίο που οι Αμερικανοί τα κάνουν μαγνητοσκοπημένα», παραδέχεται αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

«Πολλά πράγματα σε μία συνέντευξη πρέπει να τα κόψεις, να τα κάνεις πιο μαζεμένα, να κρατήσεις το ρεζουμέ της υπόθεσης, γιατί σε μία συζήτηση δεν μπορείς να μπεις κατευθείαν στο θέμα. Πρέπει να καλωσορίσεις, να μιλήσεις», σημειώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

- Advertisement -

«Ο τίτλος ήταν έμπνευση δική μου, από τα «καρντάσια» το έκανα «Τα Καρντάσιανς». Θεωρώ ότι ήταν από τους πιο πετυχημένους τίτλους που έχω κάνει, έκατσε ο συνδυασμός πολύ ωραία. Και ο Δημήτρης και η Μαρία ήταν δύο άνθρωποι με τους οποίους ταιριάξαμε πάρα πολύ. Από τότε έχουμε γίνει φίλοι και όποτε συναντιόμαστε θυμόμαστε απίστευτα σκηνικά», καταλήγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *