Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό»

team
team

Την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου υποδέχθηκε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night. Οι παρουσιαστές του Breakfast@star μίλησαν για την πορεία τους μέχρι τώρα στην πρωινή ζώνη και αν θέλουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για το πως έχει συνδυάσει ο ίδιος στο μυαλό τις ζώνες το πρωί.

«Έχω κόλλημα, την αγαπώ την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό που λες για την καριέρα και θα σου δώσω συγχαρητήρια. Είναι πολύ ωραίο που το σκέφτεσαι γιατί στην Ελλάδα πολλές φορές λέμε άλλα και σκεφτόμαστε άλλα. Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό. Επειδή το 7 με 10 το πρωί είναι ενημερωτικό, δεν θέλω να βλέπω συνεχώς ενημέρωση.

Βέβαια να το πω για να μην φανεί ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις εκπομπές που συνεχίζουν να κάνουν δημοσιογραφία μετά τις 10 κι αυτός είναι κι ο ΑΝΤ1 βέβαια, είναι και κόσμος που του αρέσει να βλέπει τι συμβαίνει στην επικαιρότητα. Εγώ πάλι θέλω να χαλαρώσω και να ακούσω λίγο κουτσομπολιά και να περάσει η ώρα. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε και κάτι άλλο, δεν είστε δημοσιογράφοι, όπως κι εγώ και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ασχοληθώ με τα σοβαρά θέματα και τα εγκλήματα. Το κάνουν άλλα παιδιά. Ίσως επειδή δεν μπορώ να το κάνω, δεν θέλω και να ασχοληθώ» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *