Στον αέρα βρίσκεται ήδη το τρέιλερ με τις συμμετοχές του Greece’s Next Top Model καλώντας τις υποψήφιες για να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Μετά από την ανέλπιστη επιτυχία που σημείωσε το παιχνίδι οι συντελεστές του ήδη ετοιμάζουν το τον δεύτερο κύκλο και μέλιστα με πυρετώδεις ρυθμούς. Αλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από το tinasmess.gr σας έχουμε ενημερώσει για τα pre casting αλλά και την έναξη των auditions. (Όλη η αλήθεια για την φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα γυρίσματα του GNTM, GNTM: Θα συμμετέχουν και αγόρια στον β΄κύκλο;)

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του STAR και να καλεί τις υποψήφιες να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας.

«Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έρχεται στο STAR.

Σπάσε τα στερεότυπα της μόδας και δήλωσε συμμετοχή. Δείξε μας πόσο αυθεντική είσαι και ξεκίνα την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! Η επόμενη βασίλισσα της μόδας θα έχει προσωπικότητα! Την δική σου!», αναφέρεται στο site για τις συμμετοχές στο GNTM.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, oι αιτήσεις συμμετοχής είναι ήδη πολύ ικανοποιητικές παρά το γεγονός ότι το τρείλερ μόλις βγήκε στον αέρα κι αυτό γιατί με το τέλος του ριάλιτι μόδας είχαν ξεκινήσει οι υποψήφιες να δηλώνουν συμμετοχή, ενώ είχαν απόθεμα και από τον πρώτο κύκλο. Η παραγωγή ξεκινά από αύριο pre casting σε Κύπρο και Κρήτη, ενώ στα τέλη του μήνα αναμένεται και η έναρξη των οντισιόν αυτή τη φορά παρουσία των τριών κριτών: Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλού και Αγγελου Μπράτη.