GNTM: Η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας για το φιάσκο του τελικού που εξαγρίωσε το STAR. Τι προτίθεται να κάνει το κανάλι;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε αναφορικά με τον τελικό του GNTM και την ψηφοφορία του κοινού που δεν έγινε ποτέ, το STAR πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής ετιαρείας η οποία είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας τη διαδικασία. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το GNTM 2 είναι ήδη το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη απήχηση στην τηλεοπτική σαιζόν που διανύουμε, οπότε αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα δωρεάν online ψηφοφορίας της αμερικανικής εταιρίας Megaphone TV, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με χρέωση οι τηλεθεατές που θα ψήφιζαν. Επιπλέον λόγω της τεράστιας Αμερικανικής τηλεοπτικήςαγοράς, μας διαβεβαίωσαν ότι τα συστήματά της είναι ικανά να ανταποκριθούν σε συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων χρηστών (βλ. π.χ. https://youtu.be/QmeGflNAq_o ).

Μετά την χθεσινή αστοχία των συστημάτων της, η εταιρία Megaphone εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η εταιρεία Megaphone υπέστη μια άνευ προηγουμένου διακοπή κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ελληνικού τελικού του GNTM. Aυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να καταμερτήσει τις ψήφους των τηλεθεατών. Είμαστε περήφανοι για τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας και έχουν στην πλάτη μας πολλά χρόνια επιτυχημένης ιστορίας. Η αποτυχία σε ένα τόσο σημαντικό και υψηλού προφίλ σόου όπως αυτό αποτελεί μαύρο σύννεφο στη δουλειά μας και παίρνουμε την αποτυχία αυτή πολύ σοβαρά. Δεν είμαστε ακόμα να γνωρίζουμε την αιτία που δημιούργησε το πρόβλημα αυτό. Δεν έχουμε ακόμα κανένα στοιχείο ότι προκλίθηκε από χάκερς, ή ότι το προκάλεσε ο μεγάλος αριθμός των χρηστών που μπήκαν να ψηφίσουν κι αυτό γιατί πολύ συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανάλογο αριθμό τηλεθεατών- χρηστών. Οι τεχνικοί μας ερευνούν την υπόθεση αναζητώντας τα αίτια στους διακομιστές αλλά είναι μια διαδικασία που θα πάρει αρκετό χρόνο. Οταν θα είμαστε σε θέση να έχουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα θα σας τα γνωστοποιήσουμε”.

Το STAR και η εταιρεία παραγωγής Green Pixel δεν πρόκειται πάντως να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι και έχουν ήδη επιφυλαχθεί των νόμιμων δικαιωμάτων τους καθώς μαζί με τους τηλεθεατές και το ίδιο το κανάλι αισθάνεται όχι μόνο εκτεθειμένο αλλά και προδομένο από το αποτέλεσμα της διαδικασίας που σε ένα μεγάλο βαθμό έπληξε το κύρος του σταθμού.   .

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Ποια σειρά κατεβάζει ρολά στον ΑΝΤ1 λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος" ρίχνει αυλαία στις 29 Μαΐου, λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Μάλιστα, στη θέση...

Πότε τελικά κάνει πρεμιέρα η Αντελίνα;

Ο κορονοϊός ήταν η αιτία που δεν είχε κάνει πρεμιέρα μέχρι τώρα η εκπομπή της Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία...

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Το πρώτο ΣΚ μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων

Οι μετακινήσεις απελευθερώθηκαν και η παρουσιάστρια του Πρωινού Φαίη Σκορδά μαζί με τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο επέλεξαν να...

Netflix: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους;

Eχετε να μπείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix από την πρώτη σεζόν του «House of Cards»; Τότε θα πρέπει να...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς