Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας το είπε γιατί ένιωσε καλά»

team
team

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Νόρα Καούρη για τον Κασσελάκη, για το ποιο project δεν θα παρουσίαζε και «έσφαξε με το γάντι» τον Αχιλλέα Μπέο. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

«Πρέπει να υπάρχει τρόπος που θα πούμε τις απόψεις μας, γιατί ο τρόπος που θα το πούμε μπορεί να είναι επικίνδυνος ο τρόπος που θα περάσει και είμαστε αιρετοί. Είναι επικίνδυνο για ένα παιδί, για θα σκεφτεί ότι “για να το λέει αυτό ο δήμαρχος, που εκλέγεται με 55% μπορώ να το πω και εγώ,” και να κάνει bullying σε ένα ομοφυλόφιλο παιδί που είναι πιθανό να μην το διαχειριστεί εξίσου καλά με τον κ. Κασσελάκη. Μπορεί να το οδηγήσει στην απομόνωση, στη δυστυχία, και σε άσχημες συνέπειες που έχουμε δει», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι άπειρος και διαχειρίζεται την κατάσταση σαν να μιλάει στους φίλους στο σαλόνι του σπιτιού του. Δεν είναι προτεραιότητα στην ειδησεογραφία τι κάνει ο Μπέος και ο Κασσελάκης, και να υπάρχει σωστός τρόπος. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει αυτό που πιστεύει με όποιον τρόπο γουστάρει επειδή έχει το άλλοθι του ”έτσι είμαι εγώ”», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσίαζε κάποια εκπομπή αποκάλυψε: «δεν θα παρουσίαζα το Big Brother. Περιμένω το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης με τον ΣΚΑΙ, το οποίο αργεί πολύ, και δεν ξέρω γιατί, αν και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

- Advertisement -

Και πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας το είπε προφανώς γιατί ένιωσε καλά. Σε ένα υποθετικό σενάριο και σύμπαν μπορεί να ήταν ωραία να είμαι στο «Πρωινό» αλλά όχι σε αυτό το σύμπαν και στον ΑΝΤ1».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *