Γιώργος Τσαλίκης: Απαντά για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

team
team

Στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που επανεξελέγη και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί μεταξύ του ίδιου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, έχουν περάσει 1μιση-2 χρόνια και περιμένουμε ακόμα αυτή την απόφαση του δικαστηρίου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πολλή αναμονή», δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με την επανεκλογή του στη θέση του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι, ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντά: «Το παιχνίδι της πολιτικής είναι άλλο φρούτο κι εμάς τους καλλιτέχνες μας αρέσει να λειτουργούμε σε περιβάλλον αγάπης και ομοψυχίας. Ευτυχώς που εξελέγην, δικαιώθηκα και θα το ξαναζήσω σε πέντε χρόνια. Δεν είναι για κάθε μέρα».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε στο μέλλον να κάθεται στις καρέκλες κάποιας κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Τσαλίκης επισημαίνει: «Στο παρελθόν μου έχουν γίνει τέτοιες προτάσεις. Φέτος, όμως, όχι».

- Advertisement -

«Τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησαν ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Ο μεσαίος μου γιος, που τώρα είναι πρωτοετής φοιτητής στην Ιατρική, με είχε ρωτήσει πριν 2-3 χρόνια: ρε πατέρα, πόσο αναγνωρίσιμος είσαι τελικά; Κι εγώ του έδωσα την ηλίθια απάντηση: με ξέρουν οι περισσότεροι περιπτεράδες σε όλη την Ελλάδα», απαντά ο Γιώργος Τσαλίκης σε ερώτηση για τα παιδιά του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *