Γιώργος Παπαδάκης : «Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πολύ»

team
team

Η αυλαία για το «Καλημέρα Ελλάδα» έπεσε σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Αντίθετα, η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίζει να βρίσκεται για λίγο ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς από Δευτέρα θα είναι στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί».

«Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία έφερε έναν καινούργιο αέρα, μια νέα πνοή σε αυτή την εκπομπή. Ήταν δύσκολο το περπάτημά μας στην αρχή. Πρόκειται για μια δυναμική κυρία και υπέροχη δημοσιογράφος. Θέλω να σε ευχαριστήσω που αποδέχτηκες την πρόσκληση να είσαι μαζί μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρίνα Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ σε ευχαριστώ. Και ευχαριστώ και όλη την ομάδα, τη φανταστική ομάδα που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με ανέχεστε 32 χρόνια. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να πάνε όλα καλά. Να σας ευχαριστήσουμε για ότι κάνατε για εμάς και σε εσάς οφείλεται το γεγονός ότι εμείς είμαστε εδώ.

- Advertisement -

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας… Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πάρα πολύ. Είναι η 32η χρονιά που αποχαιρετώ για την τηλεοπτική χρονιά, έχω κάνει 32 αποφωνήσεις. Να είστε καλά, γεροί κι ευλογημένοι. Καλημέρα Ελλάδα, πολλά φιλιά!».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *