Γιώργος Παπαδάκης:«Άκουσα ότι εγώ ζητησα από τον σταθμό να πάω στο debate. Καμία σχέση με την πραγματικότητα»

team
team
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τον Γιώργο Παπαδάκη επέλεξε ο ΑΝΤ1 για να στείλει στο debate των πολιτκών αρχηγών της 10ς Μαίου, γεγονός που άνοιξε συζητήσεις, για την επιλογή αυτή, που άφησε εκτός τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βέβαια εξ’ αρχής τόνισε ότι είναι δική του επιλογή να μη συμμετέχει στα debate υπό αυτός τις προϋποθέσεις που ισχύουν μέχρι τώρα, ενώ και ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Παρασκευής, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσα αοπό την εκπομπή του, «Καλημέρα Ελλάδα»

«Επειδή άκουσα από κάποιους συναδέλφους από άλλα κανάλια ότι εγώ ζήτησα από το κανάλι να πάω στο debate, θέλω να πω ότι καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Εγώ, εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη για το debate, ότι είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Ότι αυτό εξυπηρετεί τις δικές τους ανάγκες να βγουν στην τηλεόραση και να πουν αυτά τα οποία είναι προετοιμασμένοι από το σπίτι τους να πούνε, ανεξάρτητα από το τι τον ρωτάς εσύ.

Αυτό δεν είναι debate, είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Θα μου πεις, “γιατί πας;”. Γιατί από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε να συμμετέχει, θα μπορούσε να πει ότι δε συμμετέχει, μου έγινε η πρόταση. Το σκέφτηκα πάρα πάρα πολύ και καταλήγοντας θέλω να πω ότι, συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του Νίκου Χατζηνικολάου για τα debate. Εκείνος όμως, έχει πάει και έχει φάει την κρυάδα, εγώ θα πάω να τη φάω τώρα την κρυάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *