Γιώργος Ντάβλας: «Δεν τραγουδάω για να με γνωρίσει ο κόσμος – είμαι ήδη προβεβλημένος. Το κάνω για την υστεροφημία μου»

team2
team2

Ο Γιώργος Ντάβλας διοργάνωσε μια βραδιά-ύμνο στην τέχνη και την όπερα στο Ιστορικό Μουσείο. Σπάνια λόγια για τη Μαρία Κάλλας, παγκόσμιες παρουσίες και συγκίνηση. Όλες οι λεπτομέρειες.

Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη τέχνη, συγκίνηση και μοναδικές παρουσίες διοργάνωσε με επιτυχία ο Γιώργος Ντάβλας στο Ιστορικό Μουσείο του Μεγάρου Παλαιάς Βουλής. Η εκδήλωση, αφιερωμένη στην όπερα και τον πολιτισμό, συγκέντρωσε πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο της χώρας – και όχι μόνο.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου από την εκπομπή Happy Day συνάντησε τον διοργανωτή της βραδιάς, Γιώργο Ντάβλα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει ξαναγίνει. Ήρθε η Άννα Μαρία, ο Παύλος ντε Γκρες, η κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, οι οικογένειες Λιβανού… Παρουσιάσαμε 26 έργα καλλιτεχνών, δεν ήταν μια απλή έκθεση – υπήρξε και μια άρια. Ήταν κάτι μοναδικό.»

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η προβολή ενός βίντεο από τον μπάτλερ της Μαρίας Κάλλας – τον άνθρωπο στον οποίο είχαν προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για να γράψει τη βιογραφία της, αλλά ποτέ δεν είχε μιλήσει δημόσια.

- Advertisement -



«Για πρώτη φορά μίλησε, έστειλε βίντεο. Η ταινία της Αντζελίνα Τζολί απέτυχε, γιατί έδειχνε μια ανακριβή και προσβλητική εικόνα της Κάλλας. Ο μόνος που απέδωσε την αλήθεια ήταν ο Πετσάλης, με υπέροχη δουλειά που πήγε στην ΕΡΤ», είπε ο Ντάβλας.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στην κατοχή του βρίσκονται σπάνια και πολύτιμα αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας, τονίζοντας πως: «Δεν το κάνω για προβολή. Η όπερα είναι το οξυγόνο μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι με την κλασική μουσική, παρότι διασκεδάζω και στα μπουζούκια».

Απαντώντας στους επικριτές του, που σχολιάζουν την ενασχόλησή του με το τραγούδι, δήλωσε: «Οι μίζεροι άνθρωποι πάντα θα βρίσκουν λόγους να κρίνουν. Δεν το κάνω για να με γνωρίσει ο κόσμος – είμαι ήδη προβεβλημένος. Το κάνω για την υστεροφημία μου».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *