Γιώργος Ντάβλας: “Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα δεχόταν την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ”

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ο γνωστός PR manager Γιώργος Ντάβλας, μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy day, για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από τα πριγκιπικά τους αξιώματα, μια είδηση που έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιώργος Ντάβλας υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μητέρα του πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όπως αναφέρει η γνωριμία τους ξεκίνησε από ένα δείπνο στο Γιακουμπ, όπου έδειξε συμπάθεια στο πρόσωπό του, καθώς επίσης συνεχίστηκε από την εκπομπή “Πες το και θα γίνει” στο Mega με την Τζοβάνα Φραγκούλη, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει να συναντήσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρόταση η οποία έγινε δεκτή ύστερα από 25 ημέρες. Όταν έφτασαν στο παλάτι η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή τόσο από την ίδια την πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και από τους δύο γιους της που ήταν εκεί. Δράττοντας την ευκαιρία μάλιστα, ο Γιώργος Ντάβλας, αποκάλυψε πως η εκπομπή “Πες το και θα γίνει” θα επιστρέψει διαδικτυακά.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού αναφέρει χαρακτηριστικά ” Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα το δεχόταν. Ο Χάρι ήταν επαναστατικός και φάνηκε και από τον γάμο του που δεν υπήρχε πρωτόκολλο.”

Για ποια πιστεύει πως θα ήταν η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε πως ” Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένας πολύ στωικός άνθρωπος με μυαλό, θεωρώ πως εάν δεν έγινε έξαλλη θα της ήρθε πολύ άσχημα.” ενώ στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως στην Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δεν τους έβγαλε εσκεμμένα η βασίλισσα αλλά γιατί “η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δείχνει τους διαδόχους του θρόνου. Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος που θα διαδεχτεί την βασίλισσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιος του ο Τζορτζ. Δεν υπήρχαν τα άλλα παιδιά”.

- Advertisement -

“Ήξερε η Μέγκαν που πήγαινε, ήξερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια σειρά διαδοχής και ότι είναι στη βασιλική οικογένεια. Εμένα δεν μου αρέσει ότι βάζει τα αδέλφια να μην έχουν καλές σχέσεις, γιατί όσο τα είχα ζήσει εγώ τα παιδιά, η Νταϊάνα του είχε αγαπημένους.” αναφέρει. “Και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κατάθλιψη και το ξεπέρασε και πήγαινε σε όλες τις εκδηλώσεις και τηρούσε τα πρωτόκολλα και το πρόγραμμα όπως έπρεπε”.

Ο Γιώργος Ντάβλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε δεχτεί από την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Κένσινγκτον palace, ένα μήνα πριν πεθάνει για να γευματίσουν μαζί “Πέθανε στις 31 Αυγούστου και στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν το γεύμα”, καθώς επίσης πως του τραγούδησε τηλεφωνικά για τα γενέθλια του ” την ημέρα των γενεθλίων μου τηλεφώνησε γιατί ήθελε να μου πει τραγουδιστά το happy birthday”.

“Η Νταϊάνα ήταν σταρ. Αγαπούσε πάρα πολύ τον Κάρολο, αλλά όπως είπε και η ίδια σε μια σχέση ήταν τρία άτομα μαζί κι αυτό την στενοχώρησε κι άρχισε κι εκείνη να κάνει τις δικές της επιλογές” αναφέρει χαρακτηριστικά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μάλιστα ο Γιώργος Ντάβλας, βρέθηκε και στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα “στην κηδεία με προσκάλεσε η προσωπική της γραμματέας, δίπλα στον Έλτον Τζον και τον Τζορζ Μάικλ, γιατί υπήρξα κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και η γραμματέας ήξερε τις σχέσεις. Έτσι βρέθηκα να είμαι στην εκκλησία στον στενό οικογενειακό κύκλο.

Τέλος, σχολιάζοντας ποια πιστεύει είναι η αντίδραση του πρίγκιπα Κάρολου αναφέρει ” Είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, πιστεύω θα είναι στενοχωρημένος αλλά δεν θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις”

Δείτε τη συνέντευξη:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *