Γιώργος Μαυρίδης: Τι συμβαίνει με την εκπομπή του; Ετοιμάζεται για κόψιμο ή για πρεμιέρα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μετά την περιπέτεια στο Μεξικό με τις αρχές αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο OPEN με αρκετή φυσικά καθυστέρηση.

Πάνω που νομίζαμε ότι η εκπομπή “Into the skin”, παραγωγής Νίκου Κοκλώνη μπήκε στον πάγο λόγω και της δυσαρέσκειας του καναλιού μετά την απέλασή του από το Μεξικό μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού αλλά και των θεμάτων που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα με τον παραγωγό και το κανάλι, πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η εν λόγω ταξιδιωτική εκπομπή όχι μόνο δεν κόβεται αλλά ετοιμάζεται και για πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, το “Into the skin” θα βγει στον αέρα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου του 2021 στην βραδινή ζώνη του καναλιού, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει και το σχετικό τρέιλερ της εκπομπής που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από όσα πρόκειται να δούμε. Αυτό άραγε σημαίνει ότι βρέθηκε η φόρμουλα συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής Barking well media και το OPEN;

Οσα θα δούμε στην εκπομπή:

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του  πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες  που κρύβονται πίσω από αυτές! Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν. Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν  σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο. Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα. Μέσα από το «Into the Skin» θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων. Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα!

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *