Γιώργος Λιανός: «Ο Acun με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη»

team
team

Ο Γιώργος Λιανός πέρασε το κατώφλι του «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Acun Ilicali και την πρόταση που του είχε κάνει για να παρουσιάσει το My Man Can.

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κων/πολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί» είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων.» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *