Γιώργος Λιανός – «Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor»

team
team

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε σε για όλα στους δημοσιογράφους και σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί με τα projects που θα παρουσιάσει.

«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των coaches… Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει αν λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει» είπε ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε για τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για άλλον παρουσιαστή για το Survivor: «Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά».

«Χαμός από σειρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με το «υλικό» των παικτών που σχηματίζεται αυτήν τη στιγμή, το οποίο βολιδοσκοπεί η παραγωγή κι είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου… Δεν συμφωνώ (ότι αυτά τα project κούρασαν)… Στο εξωτερικό παίζονται από 20 χρόνια και πάνω. Είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα κι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι στη ζωή μας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *